Verhuizing Week 5

Vrijdag 12 augustus
Een opruimdag: eerst hebben we de kleine kamer boven opgeruimd, zodat daar dozen van de woonkamer bij konden; toen de woonkamer helemaal opgeruimd, zodat we weer borden en bekers kunnen vinden (namelijk in ons IVAR rek), we weer gewoon kunnen rondlopen en zitten en we, na 5 weken, eindelijk weer eens tv konden kijken!


Onze keuken, en onze nieuwe servieskast.


Wat een ruimte, nu de woonkamer opgeruimd is; laat de nieuwe bank maar komen!

Donderdag 11 augustus
Een aantal kleine klusjes: een beetje schilderwerk in de woonkamer en keuken, enkele gaten gevuld in de slaapkamer, en een plint gemaakt waar de deur naar de muurkast ooit zat.

Woensdag 10 augustus
Een niet-klusdag: we moesten eerst werken en hadden 's avonds andere bezigheden.

Dinsdag 9 augustus
Mirjam kwam vandaag helpen; helaas geen foto, maar wel goede resultaten: een deel van de plinten in de woonkamer is geschilderd, het deurkozijn van de deur naar de gang en het kozijn in de keuken; Carolien heeft de radiatoren in de woonkamer een laatste keer geschilderd, en Fouke heeft de laatste klussen in de keuken gedaan (handvatten en magneetjes aan keukenkastjes, extra plankjes). 's Avonds hebben we de keuken (deels) ingeruimd, we hebben eindelijk wat verhuisdozen kunnen uitpakken!


De keuken is bijna ingeruimd... nu de woonkamer nog! Merk op 1. het mooi geschilderde kozijn, 2.de magneetjes in de kastjes, 3. de handvatten aan de deurtjes, 4. het nieuwe stopcontact achter de verhuisdoos en 5. de uitgepakte keukenspullen in de kastjes.

Maandag 8 augustus
Carolien was een dagje naar Delft, Fouke was aan het werk; 's avonds heeft Fouke extra stopcontacten in de keuken aangelegd, en de keukenkastjes netjes opgehangen.

Zaterdag 6 en Zondag 7 augustus
Zaterdag werd toch vooral een rustdag, met wel een uitgebreid bezoek aan de Praxis. Zondag hebben we de badkamer verder ingericht (we hebben nu plankjes, en we kunnen onszelf eindelijk weer bekijken in een spiegel) en hebben we de keukenkastjes en opgehangen, en tenslotte de keukendeurtjes weer teruggehangen.


Eindelijk weer een spiegel en een plankje.


De keuken is bijna klaar...


... op wat kleine details na.

Week 1 2 3 4 5 6