Trouwen - Dagboek

Welkom bij ons trouwdagboek; voor de 25e november lees je hier hoe we ons voorbereiden op de grote dag; maar ook na de 25e zullen we iedereen op de hoogte houden van onze wittebroodsweken!

Zondag 27 november
Na een heerlijke nacht slaap, werden we om 10 over 10 wakker, waardoor we net het ontbijt waren misgelopen. Het duurde tot 10:55 voordat we erachter kwamen dat de wekker nog op nederlandse tijd stond, dus wij met gezwinde spoed naar het restaurant, waar we nog net konden aansluiten voor het ontbijt. Daarna een heerlijke wandeling gemaakt langs de verschillende meren, watervallen en heuvels. Vanaf Muckross House hebben we een jaunting car (een paard en wagen) genomen naar het centrum van Killarney, waar we warme chocolademelk dronken. We zijn net terug in het hotel, gaan zo lekker in bad en dan maar weer eens uit eten. Vervelend hoor ;-). Oh ja, we hebben nog geprobeerd foto's van ons hotel op de site te zetten, maar de computer kan dat helaas niet aan, dus... wordt vervolgd!

Zaterdag 26 november
Na een huwelijksnacht van 3 kwartier (we hebben alle kado's bekeken, alle kaartjes gelezen, een beetje opgeruimd en onze tassen verder ingepakt), zijn we met de taxi naar Schiphol vertrokken, en met het vliegtuig en de trein naar Killarney gereisd, waar we om vier uur aankwamen in het Lake Hotel. Na een duik in de jaccuzi en een power nap, hebben we lekker gegeten in het restaurant, en hebben we een verdiende nacht slaap gehad in ons eigen hemelbed met uitzicht over het meer.

Vrijdag 25 november - Vandaag!
Lieve mensen, het was Super, we hebben echt een werelddag gehad. Bedankt!

Hier alvast de eerste foto's, later volgen er meer.

Zondag 20 november - nog 5 dagen
Een nuttig dagje: We hebben het tijdschema voor vrijdag rond! Onze lijst met muziek is inmiddels uitgebreid met nog zo'n 5 uur (nu dus 16!). We hebben de B&B bij het vliegveld gereserveerd waar we onze laatste nacht in Ierland doorbrengen. Tammo Jan, die op ons konijn Josefien gaat passen als we op huwelijksreis zijn, is langs geweest voor instructies.

Zaterdag 19 november - nog 6 dagen
De laatste klusjes... vandaag hebben we een erg mooi gastenboek gekocht, camera's voor het feest (neem ook je eigen camera mee!) en contact gehad met de fotograaf om het dagprogramma door te nemen.

Vrijdag 18 november - nog 7 dagen
We hebben het trouwboeket uitgezocht. Dat was nog schrikken voor de verkoopster, een bruidegom met een mening over het boeket...

Woensdag 16 november - nog 9 dagen
Carolien's haar is onder handen genomen. In twintig minuten was het klaar. Verder heeft Fouke nog een onderdeel van zijn kleding opgehaald. En, ook niet onbelangrijk, de ambtenaar van de burgelijke stand is bij ons geweest om te praten over het trouwen zelf. Het wordt leuk!
 
Dinsdag 15 november - nog 10 dagen
Carolien Heeft haar trouwoutfit opgehaald. Fouke mag nu niet komen in de kamer waar de creatie hangt.

Maandag 14 november - nog 11 dagen
Carolien is bij de bloemist geweest voor een oriënterend gesprek.

Zaterdag 12 november - nog 13 dagen
In het grootste geheim lokte Carolien vandaag Fouke naar de stad, terwijl Fouke in het geniep zijn plan ontvouwde om Carolien in de stad te krijgen. Ofwel, we werden beiden verrast met vrijgezellenfeestjes! Voor meer foto's, klik hier.

Dinsdag 8 november - nog 17 dagen
De schoenen zijn gekocht. De schoenwinkel wil erg graag een foto!

7 november - nog 18 dagen
Vandaag hebben we voor het eerst telefonisch contact gehad met de ambtenaar van de burgelijke stand, die onze huwelijksvoltrekking gaat doen. Afspraak staat voor volgende week woensdag, bij ons thuis.

6 november - nog 19 dagen
Deze zondag hebben we goed besteed: we hebben van koopzondag gebruik gemaakt om op schoenenjacht te gaan (we zijn er bijna uit wat het gaat worden), en - bij ons trouwen, bij de koffie en thee, bij lekker eten en een goed feest hoort goede muziek - we hebben 's avonds heel gezellig onze gehele cd collectie bestudeerd, beluisterd en naar de computer gekopieerd. De afdeling rock is af (Alquin - Zita Swoon), nu nog de klassieke cd's, de soundtracks en de verzamel cd's. Onze collectie tot nu toe beslaat reeds 11 uur!

5 november - nog 20 dagen
Fouke is weer wezen shoppen met Mira om de trouw-outfit te completeren. Deze actie duurde uren en werd succesvol afgerond, waardoor Carolien nu weer helemaal nieuwsgierig is.

4 november - nog 21 dagen
Carolien heeft een afspraak met de kapper gemaakt.

1 november - nog 24 dagen
Carolien is (alweer!) met Liesbeth naar Rotterdam geweest voor de vervolmaking van haar outfit.

30 oktober - nog 26 dagen
Ons eerste kado: een pianoVandaag hebben we ons eerste kado gekregen: van Miep kregen we de piano! Samen met FH en Nelleke zijn we dit kolos gaan ophalen in het schone Limburg. We hebben nu allemaal spierpijn, maar: we hebben een piano!

28 oktober  - nog 28 dagen
Carolien is vandaag samen met Liesbeth voor de 3e keer haar trouw-outfit wezen passen. To be continued... details volgen op 25 november! Lake Hotel - KillarneyEn: we hebben onze huwelijksreis geregeld: het Lake Hotel in Killarney (Ierland) is de bestemming, met het vliegtuig naar Cork en verder met de trein. We vertrekken zaterdag 26 november 's ochtends vroeg (dus een korte huwelijksnacht) en komen 30 november terug.

27 oktober - nog 29 dagen
Vandaag zijn we naar Oudaen geweest, om de details van het feest en het diner te bespreken. We dachten zelf aan ruime hoeveelheden chips, nootjes en bitterballen, goeie muziek (dansen!) en zithoeken (met zonder te harde muziek). Wordt leuk!

20 oktober - nog 36 dagen
De eerste uitnodigingen, met een verwijzing naar deze site, zijn de deur uit, en dus beginnen we ook met dit dagboek. Bezoek dit dagboek in de komende weken vaker, en leef samen met ons toe naar de festiviteiten op 25 november! 

26 augustus 2005 - nog 91 dagen
Oudaen
Op deze dag (we hebben 6 jaar 'wat'!) gaan Fouke en Carolien in ondertrouw. Dit wordt 's middags gevierd met een uitgebreide lunch in Oudaen met Miep, HenkJan en Annemarie. 's Avonds volgt een housewarming/ondertrouw feest in ons nieuwe huis.

26 januari 2005 - nog 303 dagen
Carolien belt, verkouden, met verstopte neus, met mobiele telefoon, vanaf het station met het stadhuis om de grote trouwzaal te reserveren voor 25 november, en... is zo onverstaanbaar dat ze bijna in het huwelijk treedt met de Heer Oss uit Utrecht!

25 januari 2005 - nog 304 dagenGerbrandy toren
Carolien is jarig, krijgt haar diploma, en... wordt 's avonds naar de Gerbrandy toren in IJsselstein gebracht (nee Franca, niet raften in de Ardennen) en wordt daar ten huwelijk gevraagd, onder een volle maan in de sneeuw. Ze zegt Ja, en nog diezelfde avond wordt een vrijdag geprikt in onze favoriete maand: op 25 november 2005 gaat het gebeuren! PS: gelukkig past de ring!

24 januari 2005 - nog 305 dagen
Fouke beleeft misschien wel de meest spannende dag in zijn nog jonge bestaan: zonder hulp van Carolien (dat went erg snel!), en zondere enige externe hulplijn, wordt een ring gekocht. Dit alles voor zijn Grote Plan voor de dag daarop.

10 juli 2004 - nog 503 dagen
Aankomst op het St. Pieters PleinHoewel dit zeker niet de enige gedenkwaardige vakantie is, die Fouke en Carolien tot nu toe op hun CV hebben staan, is het wel de meest bijzondere: met volgepakte fietsen vertrekken we vanaf het Domplein in Utrecht, om via België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland in Italië en uiteindelijk Rome aan te komen.

25 november 2001 - nog 1461 dagen
Lunetten
Fouke en Carolien verlaten hun studentenhuizen (in oktober 1999 verhuisde Fouke naar de Van Lieflandlaan, waar hij met veel plezier woonde; evenveel plezier had Carolien op de JP Coenstraat) om samen te gaan wonen op de Jungfrau in de groene wijk Lunetten. Hier wonen zij gedurende bijna 4 jaar met veel plezier.

26 (27?) augustus 1999 - nog 2283 dagen
Deze datum wordt gekozen als officiële startdatum van de gouden combinatie die nu bekend staat als Fouke & Carolien (aka de Boss-Reusjes!). Op deze gedenkwaardige dag worden appelbollen gegeten bij Graaf Floris. De planning was om deze dag te besluiten op de kamer van Fouke, maar wegens ruzie met de hospita werd toch gekozen voor de kamer van Carolien. Daardoor vermeldt de geschiedenis nu, dat wij iets kregen op 26 augustus om... 00:15 (dus eigenlijk op 27 augustus...).

juli 1999
Hier volstaat te melden dat het zeker geen ongezellige fietsvakantie was voor Fouke en Carolien.

april 1999
Fouke en consorten maken plannen voor een fietstocht naar verre zonnige oorden. Na enig speurwerk worden ook geschikte, vrouwelijke medefietsers gevonden: de meiden van een studiejaar lager. Carolien zegt meteen ja als Fouke vraagt of ze mee gaat!

januari 1998
De eerst bekende ontmoeting van de beide hoofdrolspelers is gedateerd in januari 1998, wanneer zij beiden het vak Maat & Integratie volgen, en naast elkaar in de collegebankjes terecht komen. Carolien kijkt tijdens dit boeiende college alleen uit het raam (uitzicht op de botanische tuinen), Fouke alleen naar de kleurige en frisse verschijning van Carolien. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat beiden het tentamen niet in één keer halen...

augustus 1996
Carolien verhuist ook naar Utrecht, en beiden kiezen, onafhankelijk van elkaar, (toch) voor de studie wiskunde.

augustus 1995
Fouke verlaat Hoensbroek en gaat in Utrecht wonen om Natuurkunde te gaan studeren; Carolien verhuist naar Bunnik, om zichzelf te gaan bestuderen aan de Vrije Hogeschool in Driebergen.

mei 1995
Samen worden de eindexamens gedaan. Samen? Nee, helaas dan nog ieder in z'n eigen deel van Nederland; maar wel hetzelfde eindexamen. En allebei geslaagd!

augustus 1989
Fouke en Carolien beginnen tegelijkertijd op de middelbare school. Fouke fietst elke dag naar het Grotius College in Heerlen, Carolien kiest in eerste instantie hetzelfde vervoermiddel om naar het Coornhert Gymnasium in Gouda te gaan; later, wanneer ze is verhuisd naar Delft, neemt ze de trein met dezelfde eindbestemming.

september 1981
Zowel Carolien als Fouke gaan voor het eerst naar (toen nog) de 1e klas van de lagere school.

15 juli 1977 - nog 10360 dagen
Nog een onmisbaar ingrediënt komt ter wereld: Fouke, een 52 cm lange, stoere knul.

25 januari 1977 - nog 10531 dagen
Het allereerste begin: een klein meisje wordt geboren en krijgt de naam Carolien. Ze is 51 cm en groeit uit tot een heel lief meisje.